Sommerkoncert med JoFoKo

Tirsdag d. 6. juni kl. 20.00

JoFoKo er et kor med 40+ sangglade mennesker, der alle kender hinanden på kryds og tværs- altså et kor bygget på gamle og nyere venskabs- og familierelationer, hvilket gør, at vi bygger på stærke sociale og musikalske relationer.

Koncerten er afslutningen på vores første sæson med en spritny relation, nemlig vores nye korleder Lærke Ølshøj. Vi glæder os til at præsentere et bredt repertoire bestående af rytmiske korarrangementer på dansk og engelsk.

Fri entré.

Sommerkoncert med Onsdagsklubben

Onsdag den 14. juni kl. 20.00

Velkommen til et brag af en koncert i Anna Kirke. Der er fri entré, og efter koncerten vil der være lidt godt til ganen.
Koret ledes af Signe Juul, som er jazzsanger og uddannet fra Musikkonservatoriet i Esbjerg.

Koncerter i Anna

I Anna Kirke afholdes koncerter, som vi gør opmærksom på her på hjemmesiden, men også på facebook - like os og følg med i kirkens arrangementer: Anna Kirke, Nørrebro - du kan også tilmelde dig Anna Kirkes månedlige koncertnyhedsbrev på forsiden her på hjemmesiden.

Fredskoncert for Syrien
april 2016