Teatergruppen for børn

TEATERGRUPPEN  2014

Teaterundervisningen fortsætter  med Morten og Simon og starter nyt hold op.

Her er nogle ord om hvad der kommer til at ske:

Teater er leg og læring, en mulighed for at bruge din fantasi og være i et rum, hvor alt kan ske, hvor du bliver set og hørt… Kom og vær med!

Vi glæder os til at ta’ imod jeres børn og forsøge at gi’ dem en sjov oplevelse med teater, uanset om det er første gang de stifter bekendtskab med dette eller allerede er en erfaren teaterrotte på 9 år, som optræder til alle familiesammenkomster.
Vi vil introducere børnene for et stort udvalg af forskellige teaterøvelser og - lege og give dem et indblik i teatrets mange facetter. Således vil der i forløbet være elementer af improvisation, tekstarbejde, dans/koreografi, karakter- og statusarbejde og fantasi-rejser m.m.
I slutningen af forløbet vil vi, sammen med børnene ligeså roligt arbejde os frem mod en lille forestilling eller visning til juni, hvor vi vil bruge noget af al det materiale børnene kommer til at skabe.

Tilmeldinger nødvendig – og skal ske til sognepræst Jonna Dalsgaard

Mobil: 22 14 24 91, fastnet: 36 72 92 30

Mail:jd@km.dk 

Lidt om Morten og Simon ....

Vi kommer begge fra Midtjylland, er omkring 28 og har kendt hinanden siden teenageårene. Jeg (Morten) er uddannet skuespiller fra Statens Teaterskole og har efter jeg blev uddannet arbejdet på forskellige teatre, lave filmprojekter og indlæsninger af noveller og, sat mit eget stykke op. Jeg (Simon) Har arbejdet som skuespiller og underviser i flere forskellige sammenhænge og har bl.a. gennem studier på RUC beskæftiget mig med dramapædagogik og børn og unges læring.

Simon Vedel Pedersen – mobil: 24425690, mail;severinpedersen@gmail.com

Morten Klode – mobil: 51297195, mail:kloden@hotmail.com