Annas Folkekøkken

Annas Folkekøkken er et initiativ til et spisefællesskab, hvor frivillige laver mad, dækker borde og rydder op. Der er buffet til ca. 40 mennesker, så det er først til mølle!

Der er én fast frivillig med mange års køkkenerfaring, som laver lækker varm mad med masser af grøntsager til store og små!

Først til mølle...

For alle dem, der gerne vil komme og nyde mad i selskab med andre, så gælder følgende:

• der er først til mølle, maden er klar cirka kl. 18.00 - og så spiser vi en times tid.
  • voksne skal betale 20 kr. for et måltid mad, mens børn under 12 år spiser gratis.
  • drikkevarer består af koldt vand fra hanen, som er ganske gratis.

Spørgsmål, ideer og tilmelding som frivillig til aktiviteten?

Skriv en mail til kirke- og kulturmedarbejder i Anna kirke, Louise Jensen, på annakirke2200@gmail.com eller ring/send en sms på tlf.: 40 22 51 33

- vil du gerne være medskaber af denne aktivitet, så husk at oplyse, om du ønsker at dække bord eller rydde af/op - og hvilken/hvilke datoer og tidspunkter, hvor du er frisk på at være med!

Vi spiser sammen i store sal
Her er det Jette, som laver suppe.

Næste gang: 31. oktober kl. 18.00!