Håndarbejde i Anna

Koncept: Begynd på noget nyt, færdiggør noget gammelt, lær og lær fra dig.

Håndarbejde i Anna er for såvel børn som voksne, og det foregår i Anna lille sal tirsdage fra kl. 14.00-17.30.

Tidsrummet er tænkt således, at du kan dukke op, når det passer dig. Ligeledes er der ingen tilmelding eller mødepligt. Undervejs er der eftermiddagskaffe/te.

Her er plads til alle - garvede som rene novicer i håndarbejde, det vigtigste er, at du har lysten. Til gengæld får du mulighed for at møde nye mennesker, måske endda med netop samme håndarbejdsinteresse som dig, hvad enten det er at strikke, hækle, sy, filte eller noget helt femte…

Idéer er der mange af, men du kan også lave dine egne projekter - det er helt op til dig. Hvad enten du har et projekt til hjemmet eller har lyst til at donere dine arbejder til sociale formål, så er det altså helt og aldeles op til dig.

Har du stof og garn liggende, som du alligevel aldrig får brugt, så tag det gerne med.

Kirke- og kulturmedarbejder Louise Jensen står for Håndarbejde i Anna og Julebazaren, har du ideer eller spørgsmål, så skriv gerne en mail til annakirke2200@gmail.com eller ring/send en sms på tlf.: 40 22 51 33.

Tirsdage i efteråret

Julebazar

Lørdag den 25. november fra kl. 12.00 til 17.00 afholder vi en Julebazar, hvor vi sælger kager og håndarbejder, overskuddet går til Julemærkehjemmene.