Håndarbejde i Anna

Håndarbejde i Anna

Koncept: Begynd på noget nyt, færdiggør noget gammelt, lær og lær fra dig.

Håndarbejde i Anna er for alle, og det foregår i Annas lille sal...

Fra sensommeren laver vi et forsøg, hvor vi har håndarbejde skiftevis eftermiddag eller aften (se datoer og tider til højre på siden her).

Tidsrummet er tænkt således, at du kan dukke op, når det passer dig. Ligeledes er der ingen tilmelding eller mødepligt. Undervejs er der eftermiddags/aften-kaffe/te.

Her er plads til alle - garvede som rene novicer i håndarbejde, det vigtigste er, at du har lysten. Til gengæld får du mulighed for at møde nye mennesker, måske endda med netop samme håndarbejdsinteresse som dig, hvad enten det er at strikke, hækle, sy, filte eller noget helt femte…

Idéer er der mange af, men du kan også lave dine egne projekter - det er helt op til dig. Hvad enten du har et projekt til hjemmet eller har lyst til at donere dine arbejder til sociale formål, så er det altså helt og aldeles op til dig.

Har du stof og garn liggende, som du alligevel aldrig får brugt, så tag det gerne med.

Kirke- og kulturmedarbejder Louise Jensen står for Håndarbejde i Anna og Julebazaren, har du ideer eller spørgsmål, så skriv gerne en mail til annakirke2200@gmail.com eller ring/send en sms på tlf.: 40 22 51 33.

 


Glæd dig til workshoppen med Charlotte Kaae! fotokreditering: @bykaae

Håndarbejde i 2019

Næste gang:

Tirsdag den 1. oktober kl. 19.00-22.00 Kom til workshop ved strikkedesigner og bloggeren bag Knitting By Kaae, når Charlotte Kaae gæster Anna Kirke med workshoppen "Strikkede motiver"

Dørene åbner kl. 18.30 - husk strikkepinde, garnrester i de farver, du ønsker til dit motiv - som du evt. kan tegne på ternet papir eller lave som en perleplade hjemmefra.

Gratis men først til mølle...vær sikker på en plads ved at tilmelde dig til Louise på mail: annakirke2200@gmail.com!

Tirsdag den 22. oktober kl. 14.00-16.30

Tirsdag den 5. november kl. 19.00-21.00

Tirsdag den 19. november kl. 14.00-16.30 

NB! Denne eftermiddag klargører vi til Bazar i Anna,

der foregår i weekenden den 23.-24. november fra 12.00-16.00.

 

 

 

Sommerboden

Kom forbi Anna Kirke og se sommerboden, her er sommerhatte til børn, hjemmesyet sommertøj, strik og meget mere! Priserne er rimelige og alle pengene går denne gang til de Danske Hospitalsklovne - så kom og gør et godt køb og støt et godt formål.