Håndarbejde i Anna

Koncept: Begynd på noget nyt, færdiggør noget gammelt, lær og lær fra dig.

Håndarbejde i Anna er for alle, og det foregår udendørs i Annas gårdhave om eftermiddagen fra kl. 14.00-16.30 her i maj-juni og august. (Se datoer til højre her på siden).

Der vil max være 10 deltagere, så send en sms til Louise på tlf.: 40 22 51 33 eller en mail på annakirke2200@gmail.com - så svarer jeg, om der er plads i gården;)

Afhængig af retningslinierne, så vil der være kaffe og te i papirsengangskrus.

Her er plads til alle - garvede som rene novicer i håndarbejde, det vigtigste er, at du har lysten. Til gengæld får du mulighed for at møde nye mennesker, måske endda med netop samme håndarbejdsinteresse som dig, hvad enten det er at strikke, hækle, sy, filte eller noget helt femte…

Idéer er der mange af, men du kan også lave dine egne projekter - det er helt op til dig. Hvad enten du har et projekt til hjemmet eller har lyst til at donere dine arbejder til sociale formål, så er det altså helt og aldeles op til dig.

Kirke- og kulturmedarbejder Louise Jensen står for Håndarbejde i Anna og Julebazaren, har du ideer eller spørgsmål, så skriv gerne en mail til annakirke2200@gmail.com eller ring/send en sms på tlf.: 40 22 51 33.

Håndarbejde i sommeren 2020

Næste gang udendørshåndarbejde er tirsdag den 9. juni kl. 14.00-16.30 - husk at sende en sms eller mail til Louise, så der er styr på antal af deltagere (max. 10 deltagere). Hvis det regner benytter vi store sal i stedet for.

Flere datoer:

16. juni

23. juni

30. juni

28. juli

4. august

18. august

25. august

Bazar i Anna

Til Bazaren i Anna den 23.-24. november 2019 og herefter i vores julebod samlede vi Kr. 12.337,- ind til FDF K9 - Tusinde tak til de mange frivillige, der har skabt de fine håndarbejder og ikke mindst solgt dem! Det er virkelig godt gået <3

Næste Bazar er planlagt til lørdag & søndag den 21.-22. november 2020!