Håndarbejde i Anna

Koncept: Begynd på noget nyt, færdiggør noget gammelt, lær og lær fra dig.

Håndarbejde i Anna er for alle, og det foregår i Annas lille sal tirsdage fra kl. 19.00-21.00.

Fra sensommeren laver vi et forsøg, hvor vi har håndarbejde skiftevis eftermiddag eller aften (se datoer og tider til højre på siden her).

Tidsrummet er tænkt således, at du kan dukke op, når det passer dig. Ligeledes er der ingen tilmelding eller mødepligt. Undervejs er der eftermiddags/aften-kaffe/te.

Her er plads til alle - garvede som rene novicer i håndarbejde, det vigtigste er, at du har lysten. Til gengæld får du mulighed for at møde nye mennesker, måske endda med netop samme håndarbejdsinteresse som dig, hvad enten det er at strikke, hækle, sy, filte eller noget helt femte…

Idéer er der mange af, men du kan også lave dine egne projekter - det er helt op til dig. Hvad enten du har et projekt til hjemmet eller har lyst til at donere dine arbejder til sociale formål, så er det altså helt og aldeles op til dig.

Har du stof og garn liggende, som du alligevel aldrig får brugt, så tag det gerne med.

Kirke- og kulturmedarbejder Louise Jensen står for Håndarbejde i Anna og Julebazaren, har du ideer eller spørgsmål, så skriv gerne en mail til annakirke2200@gmail.com eller ring/send en sms på tlf.: 40 22 51 33.

Sommerboden

Kom forbi Anna Kirke og se sommerboden, her er sommerhatte til børn, hjemmesyet sommertøj, strik og meget mere! Priserne er rimelige og alle pengene går denne gang til de Danske Hospitalsklovne - så kom og gør et godt køb og støt et godt formål.

Håndarbejde i foråret 2019

NÆSTE GANG: 21. maj

Herefter er der Sommerhåndarbejde i vores dejlige gård foran kirken, det foregår fra kl. 14.00-16.30 på tirsdagene: 18. juni, 2. juli, 16. juli og 30. juli.

Efterårssæsonen begynder tirsdag den 20. august kl. 14.00-16.30.