Håndarbejde i Anna

Håndarbejde i Anna

Koncept: Begynd på noget nyt, færdiggør noget gammelt, lær og lær fra dig.

Håndarbejde i Anna er for alle, og det foregår i Annas lille sal...

Tidsrummet er tænkt således, at du kan dukke op, når det passer dig. Ligeledes er der ingen tilmelding eller mødepligt. Undervejs er der eftermiddags/aften-kaffe/te.

Her er plads til alle - garvede som rene novicer i håndarbejde, det vigtigste er, at du har lysten. Til gengæld får du mulighed for at møde nye mennesker, måske endda med netop samme håndarbejdsinteresse som dig, hvad enten det er at strikke, hækle, sy, filte eller noget helt femte…

Idéer er der mange af, men du kan også lave dine egne projekter - det er helt op til dig. Hvad enten du har et projekt til hjemmet eller har lyst til at donere dine arbejder til sociale formål, så er det altså helt og aldeles op til dig.

Har du stof og garn liggende, som du alligevel aldrig får brugt, så tag det gerne med.

Kirke- og kulturmedarbejder Louise Jensen står for Håndarbejde i Anna og Julebazaren, har du ideer eller spørgsmål, så skriv gerne en mail til annakirke2200@gmail.com eller ring/send en sms på tlf.: 40 22 51 33.

 


Håndarbejde i 2020

NB!

AFLYST: Tirsdag den 24. marts kl. 14.00-16.30 & Tirsdag den 7. april...

HOLD ØJE MED HJEMMESIDENS KALENDER!

 

 

 

 

 

Bazar i Anna

Til Bazaren i Anna den 23.-24. november 2019 og herefter i vores julebod samlede vi Kr. 12.337,- ind til FDF K9 - og salget fortsætter i store sal vinteren ud, hvor du kan købe varme huer og sokker, børnetrøjer og meget mere! 

Tusinde tak til de mange frivillige, der har skabt de fine håndarbejder og ikke mindst solgt dem! Det er virkelig godt gået <3