Koncerter

I Anna Kirke afholdes mange forskellige koncerter - som vi gør opmærksom på lige her, men også på Facebook ”Anna Kirke, Nørrebro” - og du kan tilmelde dig Anna Kirkes månedlige koncertnyhedsbrev lige her. Vi udsender nyhedsbrevet via programmet MailChimp, der overholder reglerne for EUs nye persondataforordning (GPDR), dine indtastede oplysninger vil ikke blive anvendt andetsteds:

Tilmeld dig Anna Kirkes månedlige koncertnyhedsbrev

SØNDAG DEN 26. MAJ KL. 14.00

Korkoncerter med alle Rytmisk Centers kor

14.00:
The Cucumber Quiet Choir
Tumpekoret II
Synkoperne

Doo Wop
Koret de kaldte Hæst
More Music
The Bee Choirt

Rytmix
Bulgarsk Kvindekor
The City Voices

A capella kvinde-vokalgruppe
Sonido

TIRSDAG DEN 28. MAJ KL. 19.30

Så er det endnu en gang blevet tid til koncert for to af korene på Rytmisk Center; Rytmix og Sonido synger koncert i Anna Kirke på Nørrebro.
Korene vil optræde med hver deres repertoire, men også synge sammen, med alle cirka 80 sangere som tilsammen udgør de to kor.
I kan glæde jer til skøn stemning og velklingende kormusik, når Rytmix og Sonido byder velkommen til årets sommer koncert i Anna Kirke.
Døren åbnes klokken 19.00.
Vi glæder os til at se jer!

FREDAG DEN 31. MAJ KL. 19.00

Entré 50 kr!

Modern Vocal Ensemble er et international rytmisk kor som består af 24 unge ambitiøse sangere fra Frankrig, Bulgarien, Sverige, Tyskland, Italien, Spanien, Portugal, Polen, USA, Iran og Denmark.

Vi synger originale a cappella arrangementer af rytmiske sange, samt mindre kendte værker af moderne klassiske komponister. Vi nyder at overraske publikum med kreative musikalske ideer, og smitte lyttere med vores ung energi og store passion for sang.

Lyt til MVE her!

TIRSDAG DEN 11. JUNI KL. 19.30

FREDAG DEN 14. JUNI KL. 19.30

Fri entré!

Nørrebrokoret er et ungt, rytmisk kor, som blev dannet i 2012 bestående af ca. 40 sangglade sjæle i alderen 25-40 år. Vi er et farverigt og mangfoldigt kor, der fortolker et bred palette af sange fra især populær- og rockmusik på både dansk og engelsk, som tæller Björk, Pink Floyd, David Bowie, Prince, Ulige Numre, C.V. Jørgensen og mange flere.

Mens dele af arrangementerne lægger op til at blive sunget a cappella bliver andet fyldt med energi, når koret akkompagneres, som det bl.a. kan høres til vores to årlige koncerter i Anna Kirke. Det giver koret en dynamik og intensitet, vi håber at bringe ud over scenekanten.

Koret ledes af korleder Maja Schicker Hartnack, der er uddannet fra Rytmisk Musikkonservatorium. Majas energi høres og mærkes i koret såvel som på de bagerste rækker, når hun fører an i en sprudlende sang af et festfyrværkeri såvel som i de smukke og mere drømmende øjeblikke. Kor bringer os tættere - det mærkes, nydes og deles. Det er her, vi med sang kan både lytte og fortælle. På den måde er kor for alle.

SØNDAG DEN 16. JUNI KL. 16.00

Så er der ikke længe til at alle blomsterne springer ud og det bliver sommer, og det skal fejres i vanlig stil med sang og musik.

Tirsdagskoret er er kor der øver på Frederiksberg men har medlemmer fra hele landet, der dog alle bor omkring København i dag... og så er der altid indbygget kagepause.

Vi synger alt mellem himmel og jord, men der ligger dog mest pop i repertoiret.

MANDAG DEN 17. JUNI KL. 20.00

Sommerkoncert med ReChoired

Den 17. juni inviterer vi dig med på en rejse fra Skandinavien over Nordirland og videre over Atlanten til Amerika, når ReChoired synger deres årlige sommerkoncert i Anna Kirke. Koncertens første del tager afsæt i en nordisk klang, med kunstnere som First Aid Kid, Lampshade, Agnes Obel og Lukas Graham med bl.a. sangene Riverside og Love Someone. Efter pausen tager The Boy On The Island os med en tur til den grønne ø mod vest i et arrangement af Malene Rigtrup og endelig havner vi i the Land of the Free med de fantastiske, amerikanske kunstnere James Taylor og Justin Timberlake.

ReChoired er et rytmisk kor med base på Østerbro i København under ledelse af dirigenten Peter Bom. Koret har eksisteret i godt 10 år og består af 20 talentfulde sangere, som synger 4-8 stemmige satser, både a cappella og med akkompagnement.

Det bliver en opdagelsesrejse af klangfarver, genrer og harmonier, når ReChoired synger sommeren ind i Anna Kirke.

Vi glæder os til at se jer!

ReChoired

Sted: Anna Kirke, Bjelkes Allé 19, 2200 København N

Tid: Mandag d. 17. juni 2019 kl. 20.00, dørene åbnes kl. 19.45

Entré: 60 kr. for voksne, 30 kr. for børn