Koncerter

I Anna Kirke afholdes mange forskellige koncerter - som vi gør opmærksom på lige her, men også på Facebook ”Anna Kirke, Nørrebro” - og du kan tilmelde dig Anna Kirkes månedlige koncertnyhedsbrev lige her:

Tilmeld dig Anna Kirkes månedlige koncertnyhedsbrev

The Sound of a song

SØNDAG DEN 29. OKTOBER KL. 16.00

The Sound of a Song er et unikt genremøde mellem den klassiske musik og jazzen. Sopran Ulla Abildgaard og jazzsanger Clara Vuust fortolker sammen nogle af de uforglemmelige sange fra musical -og filmklassikere som blandt andre ”The Sound of Music” og ”My Fair Lady".

Oprindeligt blev musikken sunget af klassiske sangere i tidens stil, men efterhånden kom jazzmusikerne til og sange som "Summertime" fra operaen Porgy and Bess blev foreviget i den amerikanske jazz tradition  i "The Great American Songbook".

Det bedste af to musikalske verdener forener sig, når de to sangerinder fra hver sin ende af sangtraditionen mødes over en fælles kærlighed til de smukke evergreens fra 30'erne og 40'ernes film, cabareter og musicals. Repertoiret spænder fra amerikanske komponister som George Gershwin, Cole Porter og det uforlignelige musikalske parløb Rogers&Hammerstein til tysk og fransk musik af Kurt Weill og Michel Legrand.

Sammen med pianist Francesco Calì inviterer Ulla Abildgaard og Clara Vuust publikum indenfor til en koncert med romantik og glæde i højsædet - i en smeltedigel af opera og scatsang - og alt der imellem.

Ulla Abildgaard er uddannet fra Det Jyske Musikkonservatorium i 2015 ved operasanger Bodil Øland. Hun har blandt andet spillet rollen som Hänsel i Humperdincks Hänsel und Gretel og som Lisa i operetten Grevinde Mariza. Derudover optræder Ulla som solist i forskellige sammenhæng. Sideløbende arbejder Ulla på at formidle klassisk musik til et yngre publikum hvorfor hun har udgivet børneopera e-bøgerne Maskarade og Eventyret om Rusalka, som kan købes på saxo.com.

Clara Vuust er uddannet fra det Rytmiske Musikkonservatorium i 2004 og er tilknyttet det hæderkronede jazzlabel Storyville Records, hvor hun indtil nu har udgivet to anmelderroste albums. Hun er med sit orkester bestående af både danske og italienske musikere blevet fremhævet som et internationalt highlight på den danske Vinterjazz Festival, og har af flere omgange ligget øverst på playlisten på den danske jazzkanal P8 Jazz med sit debutalbum "Here's to Love".

Francesco Calì er pianist uddannet fra Conservatori V.Bellini, Catania i Italien. Han har siden 2003 boet i Danmark og er i den tid blevet et kendt ansigt på den danske jazzscene. Sideløbende med jazzmusikken er han ofte at finde på den dankse teater -og musical-scene som pianist,  og med sin klassiske baggrund den helt rigtige til at akkompagnere på tværs af genrene.

Der er fri entré!

Elof & Wamberg