Koncerter

I Anna Kirke afholdes mange forskellige koncerter - som vi gør opmærksom på lige her, men også på Facebook ”Anna Kirke, Nørrebro” - og du kan tilmelde dig Anna Kirkes månedlige koncertnyhedsbrev lige her. Vi udsender nyhedsbrevet via programmet MailChimp, der overholder reglerne for EUs nye persondataforordning (GPDR), dine indtastede oplysninger vil ikke blive anvendt andetsteds:

Tilmeld dig Anna Kirkes månedlige koncertnyhedsbrev

Cikadernes Julekoncert

TORSDAG DEN 5. DECEMBER KL. 19.00

FRI ENTRÉ!

Velkommen inden for til en hyggelig, indlevende og nærværende koncert, som vil have fuld tryk på poppen og rocken, og krydre med julesange på toppen.

Du vil høre lidt gammelt, lidt nyt og måske lidt lånt - men ikke blåt, og alt sammen ledet af
vores helt nye korleder Rasmus Hollerup , som vi glæder os meget til at præsentere for jer.
Så glæd dig, det gør vi!

Julekoncert med Verdenskoret og Samklang!

TIRSDAG DEN 10. DECEMBER KL. 19.30

FRI ENTRÉ!

Så er det tid til den årlige julekoncert med de to københavnerkor:
Verdenskoret og Samklang.

Der er fri entré og hyggelig bar til koncerten, så husk mønter eller mobilepay...

Lidt om korene:

I VerdensKoret synger vi fantastiske flerstemmige a cappella sange fra hele verden.
Det meste af denne unikke musik er blevet videregivet fra generation til generation i mange hundrede år.
Musikken har en dyb og varm tone, som går lige i hjertet.
VerdensKoret er startet og ledet af sanger og performer Nini Julia Bang.
Koret har eksisteret siden 2017.

Koret SAMKLANG er et herligt musikalsk og socialt kor, der har eksisteret i snart 15 år. Korets repertoire er et bredt udvalg af dansk og international kormusik, blandt andet fire-otte-stemmige danske og nordiske sange, nye salmer, klassiske korværker. Vi synger fortrinsvis acappella.
Vi lover et varieret julerepertoire med både ny julemusik og gamle kendinge. Der er garanti for julestemning og en lille fællessang!

Kommende koncerter:

17. december kl. 18.30: Korkoncert med Odinos.

12. januar kl. 15.00: Nytårskoncert med koret NoteAble.

26. januar kl. 16.00: "Det er så yndigt at følges ad..." Sopran Solveig Hjerrild og Basbarriton Johannes Mannov.

9. februar kl. 16.00: Rigshospitalets kor.

27. februar kl. 19.30: DooWop.

22. marts kl. 15.00: Fløjtestuderende giver koncert.

12. maj kl. 19.30: Rytmix.

Elof & Wamberg
Baobab Sisters