Koncerter

I Anna Kirke afholdes mange forskellige koncerter - som vi gør opmærksom på lige her, men også på Facebook ”Anna Kirke, Nørrebro” - og du kan tilmelde dig Anna Kirkes månedlige koncertnyhedsbrev lige her. Vi udsender nyhedsbrevet via programmet MailChimp, der overholder reglerne for EUs nye persondataforordning (GPDR), dine indtastede oplysninger vil ikke blive anvendt andetsteds:

Tilmeld dig Anna Kirkes månedlige koncertnyhedsbrev

Koncert med DooWop og Rockkoret

TIRSDAG DEN 2. OKTOBER KL. 20.00

DooWop og Rockkoret har sat hinanden stævne i Anna Kirke på Nørrebro.
Doo Wop er et kor med 25 erfarne sangere, der synger alsidig pop og rytmiske numre i fire- til seksstemmige arrangementer. Alle numre er a capella.
Rockkoret er et ambitiøst amatørkor bestående af 32 sangere fordelt på 8 stemmer. Rockkoret synger a cappella versioner af populære pop og rocksange. Vi sammensætter repertoiret ud fra, hvad vi selv har lyst til at synge.

Entré: 50 kr. Billetsalg i døren.

Elof & Wamberg
Baobab Sisters