Koncerter

I Anna Kirke afholdes mange forskellige koncerter - som vi gør opmærksom på lige her, men også på Facebook ”Anna Kirke, Nørrebro” - og du kan tilmelde dig Anna Kirkes månedlige koncertnyhedsbrev lige her. Vi udsender nyhedsbrevet via programmet MailChimp, der overholder reglerne for EUs nye persondataforordning (GPDR), dine indtastede oplysninger vil ikke blive anvendt andetsteds:

Tilmeld dig Anna Kirkes månedlige koncertnyhedsbrev

SØNDAG DEN 9. DECEMBER KL. 16.00

NORDENKLANGS JULEKONCERT

Hver gang det bliver vinter, så glædes jeg fordi... Fordi så holder Nordenklang julekoncert!
Nordenklang er et kor fra København med rødder i det nordsjællandske. Koret består af 13 sangere og korleder Sarah Forchammer, og har, i konstruktionen som Nordenklang, eksisteret i tre år.

Som ved tidligere koncerter har vi igen et tema for årets koncert. I år er temaet natur.

Koncerten er gratis og varer ca. 1 time. Kirkens bar vil være åben efter koncerten med kage, kaffe og sodavand.

Vi glæder os til at synge en dejlig koncert for jer!
Følg gerne med på vores facebookside: Nordenklang og instagramside: Nordenklangkor.

Elof & Wamberg
Baobab Sisters