Tirsdagstræf

Vær med!

Hygge med substans!

Det er anden tirsdag i hver måned fra kl. 14-16 (nogle gange tidligere - se sæsonprogram til højre på siden), hvor vi hygger os sammen med sang, snak og kaffebord. Her er plads til gode livsfortællinger og sjove anekdoter fra årene på Nørrebro og andre steder. Indimellem bager vi småkager, ser en film på det store lærred, potter blomster eller hører et lille oplæg over fx et årstidsbestemt tema af kirke- og kulturmedarbejderen Louise.

Hvis du har spørgsmål eller en god idé, så ring på tlf. 40 22 51 33 eller skriv en mail til annakirke2200@gmail.com - Tirsdagstræf er gratis, og tilmelding er ikke nødvendig.

Efteråret 2019

8. oktober kl. 13.00 NB! Vi mødes foran Glyptoteket og oplever udstillingen Vejen til Palmyra - send gerne en mail eller sms til Louise, hvis du vil med!

12. november kl. 13.00: Vi ser den lange film Lykke-Per og får eftermiddagskaffe undervejs.