Tirsdagstræf

Vær med!

Hygge med substans!

Det er anden tirsdag i hver måned fra kl. 14-16, hvor vi hygger os sammen med sang, snak og kaffebord. Her er plads til gode livsfortællinger og sjove anekdoter fra årene på Nørrebro og andre steder. Indimellem bager vi småkager, ser en film på det store lærred, potter blomster eller hører et lille oplæg over fx et årstidsbestemt tema af kirke- og kulturmedarbejderen Louise.

Hvis du har spørgsmål eller en god idé, så ring på tlf. 40 22 51 33 eller skriv en mail til annakirke2200@gmail.com - Tirsdagstræf er gratis, og tilmelding er ikke nødvendig.

Vi laver hjemmelavede flødeboller og spiller HINT!

Vi ser filmen Aldrig mere i morgen (2017) af Erik Clausen.

Kunstneren Thorvald mener, at han er både udødelig og uundværlig. Men da hans hjerte en dag holder op med at slå, giver en engel ham en sidste chance for at gå rundt blandt de efterladte. Thorvald indser hurtigt, at reaktionen blandt de efterladte ikke er helt, som han havde forventet.

11. december

Julehygge - traditionen tro bager vi småkager, hører en julefortælling og synger julesange!

Sommerudflugten til Designmuseet i Bredgade juni 2018