Tirsdagstræf

Vær med!

Hygge med substans!

Det er anden tirsdag i hver måned fra kl. 14-16, hvor vi hygger os sammen med sang, snak og kaffebord. Her er plads til gode livsfortællinger og sjove anekdoter fra årene på Nørrebro og andre steder. Indimellem bager vi småkager, potter blomster eller hører et lille oplæg over fx et årstidsbestemt tema af kirke- og kulturmedarbejderen Louise.

Hvis du har spørgsmål eller en god idé, så ring på tlf. 40 22 51 33 eller skriv en mail til annakirke2200@gmail.com - Tirsdagstræf er gratis, og tilmelding er ikke nødvendig.

Tema i efteråret: film! Vi viser film i september, oktober og november...

Tirsdag den 12. september Vi så filmen: Nøgle Hus Spejl (2015) med Ghita Nørby i hovedrollen!

Tirsdag den 10. oktober Vi så filmen: Fuglene over sundet (2016), der foregår under besættelsen.

Tirsdag den 14. november Vi ser filmen: Der kom en dag (1955), der foregår på indre Nørrebro under besættelsen.

Tirsdag den 12. december

Decemberhygge!