Tirsdagstræf

Vær med!

Hygge med substans!

Det er anden tirsdag i hver måned fra kl. 14-16 (nogle gange tidligere - se sæsonprogram til højre på siden), hvor vi hygger os sammen med sang, snak og kaffebord. Her er plads til gode livsfortællinger og sjove anekdoter fra årene på Nørrebro og andre steder. Indimellem bager vi småkager, ser en film på det store lærred, potter blomster eller hører et lille oplæg over fx et årstidsbestemt tema af kirke- og kulturmedarbejderen Louise.

Hvis du har spørgsmål eller en god idé, så ring på tlf. 40 22 51 33 eller skriv en mail til annakirke2200@gmail.com - Tirsdagstræf er gratis, og tilmelding er ikke nødvendig.

Sæsonprogram:

Første gang efter sommerferien er tirsdag den 13. august kl. 14.00 - hvor vi sammen planlægger efterårssæsonen... hvad vi skal lave er helt op til dem, der deltager denne eftermiddag. Hvis du ikke kan komme forbi og være med men har en god idé, så skriv eller ring til Louise (se kontaktinfo til venstre på denne side)!

Sommerudflugten til Storm P Museet på Frederiksberg juni 2019