Tirsdagstræf

Vær med!

Hygge med substans!

Det er anden tirsdag i hver måned fra kl. 14-16 (nogle gange tidligere - se sæsonprogram til højre på siden), hvor vi hygger os sammen med sang, snak og kaffebord. Her er plads til gode livsfortællinger og sjove anekdoter fra årene på Nørrebro og andre steder. Indimellem bager vi småkager, ser en film på det store lærred, potter blomster eller hører et lille oplæg over fx et årstidsbestemt tema af kirke- og kulturmedarbejderen Louise.

Hvis du har spørgsmål eller en god idé, så ring på tlf. 40 22 51 33 eller skriv en mail til annakirke2200@gmail.com - Tirsdagstræf er gratis, og tilmelding er ikke nødvendig.

Forårssæson:

AFLYST! TIRSDAG DEN 14. APRIL Afhængig af vejret! Hvis der er tørvejr besøger vi Bispebjergs smukke kirsebærtræer - og hvis det regner, så ser vi dokumentaren "Grevinden på tredje".

TIRSDAG DEN 12. MAJ KL. 14.00-16.00: TEMA: 100 års jubilæet for genforeningen af Sønderjylland med Danmark. OPDATERES...