Tirsdagstræf

Vær med!

Hygge med substans!

Det er anden tirsdag i hver måned fra kl. 14-16 (nogle gange tidligere - se sæsonprogram til højre på siden), hvor vi hygger os sammen med sang, snak og kaffebord. Her er plads til gode livsfortællinger og sjove anekdoter fra årene på Nørrebro og andre steder. Indimellem bager vi småkager, ser en film på det store lærred, potter blomster eller hører et lille oplæg over fx et årstidsbestemt tema af kirke- og kulturmedarbejderen Louise.

Hvis du har spørgsmål eller en god idé, så ring på tlf. 40 22 51 33 eller skriv en mail til annakirke2200@gmail.com - Tirsdagstræf er gratis, og tilmelding er ikke nødvendig.

Sæsonprogram:

9. april: Frokost & film OBS! kl. 12.00 er der frokostfællesskab (pris 30 kr på dagen kontant eller mobilepay). Tilmelding nødvendig til annakirke2200@gmail.com senest den 2. april. Kl. 13.30! Vi ser filmen Darkest Hour (2017) om W. Churchill med indlagt pause, da filmen varer 125 min, og får eftermiddagskaffe. Det er som altid gratis at se film!

14. maj: Lille foredrag ved Louise Jensen med temaet "For hundrede år siden - et historisk indblik i København og i højere grad Nørrebro anno 1919", herefter fælles gåtur til Assistenten, hvor vi ser på soldatergrave o.a. fra 1919.

11. juni: OBS! Kl. 11.00-14.30. Udflugt til Storm P-museet på Frederiksberg, hvor vi oplever udstillingen Storm P i Amerika 1919. (Tilmelding nødvendig til annakirke2200@gmail.com)

Sommerudflugten til Designmuseet i Bredgade juni 2018