Du er her:

JULEKALENDER-KONCERT!

Sæt X i kalenderen allerede nu, fredag den 1. december kl. 16.30 byder Vokalgruppen RUM og Anna Kirke på ægte decemberstemning med en julekalenderkoncert!

December måned bliver noget ganske særligt i år.

"Jul som på tv" er en julekalenderkoncert for dig, som ikke kan få nok af gode julemelodier fuld af minder fra decemberaftener foran fjernsynet.
Vokalgruppen RUM byder børn og voksne indenfor i Anna Kirke til en rejse gennem gamle og nye julekalendersange fuld af julevarme, julehygge og en god spand julenostalgi.
Vi åbner dørene kl. 16.30, hvor der er mulighed for at klippe et lille julehjerte og komme i rigtig 1. decemberstemning. Koncerten starter kl. 17 og varer en lille time.

Forinden hygger vi med pebernødder, varme drikke og julehjerteklip og stjerneflet - gratis koncert for alle - så tag naboens, gårdens og gadens børn med og skyd december i gang med vidunderlig musik og hygge.

Del dette: