Du er her:

Louise Sihm Knudsen

Anna Kirkes præstevikar fra 1/6-31/8, der vikarierer for Jonna Dalsgaard her i sommer. Læs et portræt lige her!

Louise Sihm Knudsen om sig selv:

Under Jonna Dalsgaards studieorlov har jeg fået den tillid at blive konstitueret som sognepræst i Anna kirke; Jeg glæder mig meget til at træde ind i livet her og i Nørrebros provsti. For efter 2 og et halvt år som præst i Københavns Stift med vikariater i Sankt Jakobs kirke på Østerbro, i Frederiksberg kirke og Slotskirken, i Flintholm kirke og i Sankt Matthæus kirke på Vesterbro sluttes ”provsticirklen” så at sige med Anna. Skønt budskabet - og opgaven som præst er den samme, er kirken i København bestemt ikke en entydig størrelse. Hver kirke har sine liturgiske skikke, sit menighedsliv og sine traditioner; Det er hver gang lige berigende at træde ind i de forskellige kirker og tage del i menighedens virkelighed.

I 1992 blev jeg teologisk kandidat fra Københavns Universitet. Efter Pastoralseminariet fik jeg to børn som i dag er 21 og 23 år. Med mig har jeg en bred vifte af erfaring: Jeg har solgt og formidlet nordisk moderne kunst for en privat virksomhed, været blomsterbinder, undervist gamle og unge i gymnastik og i 10 år undervist som lærer på Institut Sankt Joseph i bl.a. religion, dansk, historie, billedkunst, musik, idræt og filosofi. Jeg kan lide at løbe og foruden at spille tværføjte og synge i kor, arbejder jeg sideløbende som fagredaktør på Kristelig Dagblads netportal kristendom.dk, hvor jeg bl.a. er optaget af salmebogen som poetisk bekendelsesskrift.

I de kommende 3 måneder indtil september ser jeg frem til hverdagen og livet i Anna. Ikke mindst glæder jeg mig til at tage imod og møde hver og en, der kommer til kirken i sommerens løb - hvad enten det er i glæde eller sorg.

Del dette: