Du er her:

Menighedsrådsvalg 2020

Anna Kirke afholder et menigheds- og orienteringsmøde torsdag den 20. august 2020. Overvej om du vil være med... Hør alt om menighedsrådets arbejde, status og planer for Anna Kirke - og beslut herudfra, om du har lyst til at være med til at lave kirke. For der er valg til menighedsrådet tirsdag den 15. september - og vi vil gerne have dig med!

Læs mere om at sidde i menighedsråd lige her! (klik)

Menighedsrådet er din lokale kirkes ledelse. Vi arbejder for at sikre de bedste rammer for en levende og relevant folkekirke i dit sogn. Der er valg til menighedsrådet – og det er din chance for at få indflydelse på din kirke. Stil op som kandidat – eller kom og vær med til at vælge et nyt menighedsråd.

I Anna Kirke skal der vælges 9 rådsmedlemmer og gerne en masse engagerede suppleanter!

På nuværende tidspunkt vides det endnu ikke, hvem af de nuværende
menighedsrådsmedlemmer, der gerne vil fortsætte arbejdet, og hvem der måske
gerne vil afløses. Under alle omstændigheder skal der findes nogle nye
kandidater for dem, der i den forløbene periode er trådt ud af rådet, samt
nye suppleanter.

Valgperioden er på 2 år. Alle folkekirkemedlemmer i sognet – og sognebåndsløsere til sognet – der er fyldt 18 år, kan som udgangspunkt opstille på en kandidatliste til valget.

Del dette: